De investeringsdiensten
van Royaal Vastgoed

icon map location royaal vastgoed

Grondinge selectie
van de juiste grond

Je krijgt van ons alleen grond aangeboden die een hoge ontwikkelpotentie hebben. Onze projecten liggen altijd dicht bij ontwikkelgebieden. De geselecteerde stukken grond hebben een hoge kans op rendementsverwezelijking. Wij doen hier uitgebreid onderzoek naar.

icon contact mail royaal vastgoed

Periodieke
updates

Je eigen relatiemedewerker van Royaal Vastgoed geeft je periodieke updates van de trends en ontwikkelingen rondom jouw investeringsproject. We brengen je op de hoogte van trends in vergelijkbare projecten en kansen rondom je eigen project.

icon increase money royaal vastgoed

Grond verkopen
tegen een hogere prijs

Zodra er concrerte interesse is van een projectontwikkelaar, zullen er onderhandelingen over de prijs plaatsvinden. Hierbij zijn ook een onafhankelijke taxateur en een taxateur van Royaal Vastgoed betrokken. De grond wordt altijd tegen een hoger rendement verkocht.

flag blue white image royaal vastgoed
Investeren met Royaal

Laat je vermogen gegrond groeien

Investeren in grond wordt al tientallen jaren gedaan door pensioenfondsen, banken en overheden. Royaal Vastgoed heeft deze markt zo’n 9 jaar geleden geopend voor particuliere investereerders. Het is via Royaal Vastgoed mogelijk om op maat te investeren. Voor iedere investeringswens hebben we mogelijkheden. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk onze brochure dan eens.

Duurzame relatie
met onze klanten

We investeren niet alleen in grond, maar ook in een goede relatie met onze klanten. We vertellen je eerlijk en transparant over de mogelijkheden, maar ook de risico’s van je investering. Alleen zo bouwen we een duurzame en vertrouwelijke relatie met elkaar.

Investeren via Royaal Vastgoed betekent rust en rendement. Alle aankopen verlopen via een notaris, zodat je gelden zijn gewaarborgd. Nachten wakker liggen door wisselende beurskoerzen? Dat is volledig voorbij door de betrouwbare werkwijze van Royaal Vastgoed.

Je krijgt periodiek persoonlijke updates van je eigen relatiemedewerker van Royaal Vastgoed. En als je tussendoor vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Zo kun je investeren zonder zorgen, met minimale inspanning en maximale grip op je investering.

image bottom form overons royaal vastgoed

Start nu met investeren in rendementsvolle grond

Benieuwd naar welke projecten we nu voor je hebben? Of meer horen over de mogelijkheden van investeren via Royaal Vastgoed? Neem gerust vrijblijvend contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Verplichte velden