De voordelen van
investeren via Royaal

icon map location royaal vastgoed

Actuele
investering

Grond is hét investeringsproduct van dit moment. De komende jaren wordt veel landbouwgrond omgezet naar bouwgrond. Grond is dan ook het nieuwe zwarte goud. Investeren via Royaal Vastgoed betekent investeren in een waardevaste belegging die meegroeit met de actuele behoefte van ons land.

icon contact mail royaal vastgoed

Full service
investeringsdienst

Je investeert zorgeloos via de begeleiding door Royaal vastgoed. Van het aanbieden van grondig onderzochte projecten tot een succesvolle taxatie voor verkoop: onze experts initiëren alles. Periodiek krijg je een actieve update over ontwikkelingen rondom je investering

icon increase money royaal vastgoed

Bouwen
op ervaring

Met onze 9 jaar ervaring zijn wij koplopers in de investeringsmarkt voor grond met bouwpotentie. We zijn marktleider in gedegen onderzoek voor grondinvesteringen. De meest innovatieve en gedegen investeringen in Nederlandse grond zijn dan ook alleen via Royaal Vastgoed mogelijk.

flag blue white image royaal vastgoed
Investeren met Royaal

Topprojecten met hoge rendementspotentie

Een zorgeloze investering in bouwgrond is voor iedereen mogelijk. Wij zorgen voor een investeringsmogelijkheid die past bij jouw wensen en je beoogde investeringsbedrag. We nemen je veel werk uit handen. We onderzoeken ons aanbod uitgebreid en presenteren onze projecten nauwkeurig. Zo kan jij vanuit ons gedegen voorwerk een gewogen keuze maken. We bieden alleen projecten met hoge potentie aan.

Duurzame relatie
met onze klanten

We investeren niet alleen in grond, maar ook in een goede relatie met onze klanten. We vertellen je eerlijk en transparant over de mogelijkheden, maar ook de risico’s van je investering. Alleen zo bouwen we een duurzame en vertrouwelijke relatie met elkaar.

Investeren via Royaal Vastgoed betekent rust en rendement. Alle aankopen verlopen via een notaris, zodat je gelden zijn gewaarborgd. Nachten wakker liggen door wisselende beurskoerzen? Dat is volledig voorbij door de betrouwbare werkwijze van Royaal Vastgoed.

Je krijgt periodiek persoonlijke updates van je eigen relatiemedewerker van Royaal Vastgoed. En als je tussendoor vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Zo kun je investeren zonder zorgen, met minimale inspanning en maximale grip op je investering.

image bottom form overons royaal vastgoed

Start nu met investeren in rendementsvolle grond

Benieuwd naar welke projecten we nu voor je hebben? Of meer horen over de mogelijkheden van investeren via Royaal Vastgoed? Neem gerust vrijblijvend contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Verplichte velden