icon ervaring royaal vastgoed
+ jaar

ervaring

icon investeringen royaal vastgoed
klanten

gingen je voor

icon contract royaal vastgoed
miljoen

woningen moeten worden
bijgebouwd in Nederland

Innovatieve expert
in grondinvestering

Royaal Vastgoed biedt al meer dan 9 jaar de mogelijk om te investeren in kavels met bouwpotentie. We zijn trendsetter in de grondinvesteringsmarkt en lopen voorop qua innovativiteit. Zo geven alleen wij periodieke updates over de ontwikkeling van je investering. Je bent dus continu op de hoogte van de waarde en de kansen van je investering.

Onze waarden voor waardevolle investeringen

Wij staan voor waardevolle investeringen. Dat doen we vanuit onze 3 waarden zekerheid, betrokkenheid en kennis.

Zekerheid
Royaal Vastgoed gaat voor zekerheid. We bieden nauwkeurig kwalitatieve stukken grond met een hoge potentie aan. Hiermee kies je voor een fysieke investering die waardevast is. Met onze jarenlange kennis van de grondmarkt vergroten we de zekerheid van iedere investering. We weten precies waar kansen liggen en welke gebieden we moeten laten gaan. Zo kiezen we altijd voor kwaliteit.

Betrokkenheid
Royaal Vastgoed onderscheidt zich met een betrokken houding. Als je via ons investeert, houd je grip op je grond. Dat doen we door eerlijk te zijn over de risico’s en door onze klanten periodiek bij te praten over de laatste ontwikkelingen. Hiermee gaan ze niet voor een ongrijpbare investering maar een tastbaar stukje grond waarop echt iets gebeurt. Die betrokkenheid werkt ook de andere kant op. Boeren ontvangen een goede prijs voor hun grond. Zo levert de investering ons allemaal iets op.

Kennis
Royaal Vastgoed heeft alle kennis van de Nederlandse bodem in huis. Voor ons is investeren in grond niet iets nieuws, maar iets wat we al jaren doen. En met succes. Hebben we een stuk grond in het vizier? Dan doen we grondig onderzoek naar de potentie. Hierdoor maken we strategisch en tactisch altijd de juiste keuzes.

projectendetail img royaal vastgoed

Duurzame relatie
met onze klanten

We investeren niet alleen in grond, maar ook in een goede relatie met onze klanten. We vertellen je eerlijk en transparant over de mogelijkheden, maar ook de risico’s van je investering. Alleen zo bouwen we een duurzame en vertrouwelijke relatie met elkaar.

Investeren via Royaal Vastgoed betekent rust en rendement. Alle aankopen verlopen via een notaris, zodat je gelden zijn gewaarborgd. Nachten wakker liggen door wisselende beurskoerzen? Dat is volledig voorbij door de betrouwbare werkwijze van Royaal Vastgoed.

Je krijgt periodiek persoonlijke updates van je eigen relatiemedewerker van Royaal Vastgoed. En als je tussendoor vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Zo kun je investeren zonder zorgen, met minimale inspanning en maximale grip op je investering.

image bottom form overons royaal vastgoed

Start nu met investeren in rendementsvolle grond

Benieuwd naar welke projecten we nu voor je hebben? Of meer horen over de mogelijkheden van investeren via Royaal Vastgoed? Neem gerust vrijblijvend contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

* Verplichte velden