Front Office Medewerkster

Royaal Vastgoed is per direct op zoek naar een nieuwe kracht voor de front office. Je hebt een heel divers takenpakket en bent dus van alle markten thuis. Hou jij van klantcontact, ben je administratief goed onderlegd en wil je een start maken aan jouw carrière binnen het vastgoed? Dan komen we graag met je in contact!

image post vacatures royaal vastgoed

Dit ben jij

  • Beschikt minimaal over mbo werk- en denkniveau;
  • Hebt bij voorkeur al relevante werkervaring (denk aan secretaresse, administratief medewerkster, receptie of front office) opgedaan;
  • Beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Hebt een representatief voorkomen;
  • Bent in het bezit van een rijbewijs B;
image hero land green royaal vastgoed

Wat ga jij doen

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. De hoofdtaken van deze functie zijn het ontvangen van de klanten, het aannemen van de telefoon en de in- en uitgaande post verzorgen. Ook ben je verantwoordelijk voor het maken van de overeenkomsten, algemene administratieve ondersteuning van je collega’s en het bestellen van kantoorartikelen.

Het bedrijf

Royaal Vastgoed is een jong en ambitieus bedrijf dat sinds de oprichting flink aan de weg timmert. Onze kracht ligt in het selecteren van commerciële vastgoedprojecten. Wij zien kansen in de markt en spelen daar snel op in, met als resultaat dat de klant een unieke mogelijkheid wordt geboden om te investeren. Natuurlijk met waardevermeerdering als uiteindelijk doel. Wij groeien hard, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die met ons mee willen groeien. Work hard, play hard!

flag image royaal vastgoed