Junior Accountmanager

Royaal Vastgoed is op zoek naar een Junior accountmanager. Word jij omschreven als sociale netwerker en gemakkelijke prater? Klik jij met vrijwel iedereen en ligt jouw kracht in overtuigen? Krijg jij energie van opdrachten binnenhalen, en heb je een work hard, play hard mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw uitdaging wordt zo snel mogelijk alles van ons leren over commercieel vastgoed. Vervolgens leren we je de tips & tricks om in te spelen op de wensen en behoeftes van onze potentiële klanten. Met een sterk team wat naast je staat worden er zo mooie resultaten geboekt. Wij investeren in jou, zodat je groeit in je functie.

image post vacatures royaal vastgoed

Dit ben jij

  • Beschikt over mbo+/hbo werk- en denkniveau;
  • Hebt bij voorkeur al enige commerciële ervaring, koude acquisitie een pré;
  • Hebt affiniteit met vastgoed;
  • Kan verbinding maken met onze klanten en je wilt ze overtuigen van jouw toegevoegde waarde;
  • Bent ambitieus, pro-actief en positief ingesteld, een echte aanpakker;
  • Past bij Royaal Vastgoed, je hebt het juiste DNA: Work Hard, Play Hard!
image hero land green royaal vastgoed

Wat ga jij doen

Potentiële klanten ontvangen van jou een telefoontje. Je gaat in gesprek, leert hen kennen en je neemt hen mee in de dienstverlening van Royaal Vastgoed. Het doel van elk contactmoment is dat je hen warm hebt gemaakt, en de informatie mag toesturen waarin ons vastgoed project wordt toegelicht. Hier ligt de basis. Daar bovenop volgen er meer ontwikkelingsstappen die jou steeds meer zullen leren over het algehele verkoopproces. Op termijn kun je hierbij denken aan een eigen klantenportefeuille, waar relatieonderhoud begint!

Het bedrijf

Royaal Vastgoed is een jong en ambitieus bedrijf dat sinds de oprichting flink aan de weg timmert. Onze kracht ligt in het selecteren van commerciële vastgoedprojecten. Wij zien kansen in de markt en spelen daar snel op in, met als resultaat dat de klant een unieke mogelijkheid wordt geboden om te investeren. Natuurlijk met waardevermeerdering als uiteindelijk doel. Wij groeien hard, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die met ons mee willen groeien.

flag image royaal vastgoed